Fan club sitesi
Ferihasiz 'Feriha'ya Davam Karari! T5801410_c24b1de9-png
Fan club sitesi
Ferihasiz 'Feriha'ya Davam Karari! T5801410_c24b1de9-png
Fan club sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fan club sitesi

Yerli&Yabancı diziler,Ünlüler fan club..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Ferihasiz 'Feriha'ya Davam Karari!

4 posters
YazarMesaj
MBσz♥Eℓιz
Co Admin
Co Admin
MBσz♥Eℓιz

Ferihasiz 'Feriha'ya Davam Karari! Empty
MesajKonu: Ferihasiz 'Feriha'ya Davam Karari!   Ferihasiz 'Feriha'ya Davam Karari! Icon_minitimeC.tesi Haz. 16, 2012 7:37 am

İki yıldır reyting rekorları kıran ve haziran ayının son haftası ekrana veda edeceği açıklanan “Adını Feriha Koydum” dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy, sürpriz bir kararla projeye devam edeceklerini açıkladı.

Hazal Kaya’nın Feriha, Best Model Çağatay Ulusoy’un da Emir karakteriyle başrollerini paylaştığı dizi, yeni yayın döneminde de sürecek. Ancak “Behzat Ç.”nin yapım şirketi Adam Film’in Makedonya’da çekeceği “Balkanlar 1912” projesi için el sıkışan dizinin Feriha’sı Hazal Kaya yeni bölümlerde olmayacak. Yapımcı Aksoy, Feriha’sız devam edecek yeni bölümlerde Hazal Kaya’nın yerine iki yeni oyuncuyu ekibe dahil edecek. Aksoy, “Adını Feriha Koydum”dan sonra genç kızların hayranı olduğu Çağatay Ulusoy’la yine Show TV’ye yeni bir tutkulu aşk dizisi çekmek için anlaşma yapmıştı. Bir ekip de senaryo üzerinde çalışmalar yapıyordu. Ancak seyirciden gelen yoğun baskı nedeniyle Aksoy, yeni bir dizi çekmek yerine “Adını Feriha Koydum”a devam etme kararı aldı.

Tiklayin
http://www.hazalkaya.net
terlan
Altın Üye
Altın Üye
terlan

MesajKonu: Geri: Ferihasiz 'Feriha'ya Davam Karari!   Ferihasiz 'Feriha'ya Davam Karari! Icon_minitimeC.tesi Haz. 16, 2012 7:47 am

feriha olmalı bence
Unnamed
Admin
Admin
Unnamed

MesajKonu: Geri: Ferihasiz 'Feriha'ya Davam Karari!   Ferihasiz 'Feriha'ya Davam Karari! Icon_minitimeC.tesi Haz. 16, 2012 8:40 am

Saçma. Ama yinede Handemi daha da çok görüceğim için mutluyum

Teşekkürler haber için
http://fanclub.fanbb.net
Halil_Sezai
Yeni Üye
Yeni Üye
Halil_Sezai

MesajKonu: Geri: Ferihasiz 'Feriha'ya Davam Karari!   Ferihasiz 'Feriha'ya Davam Karari! Icon_minitimeC.tesi Haz. 16, 2012 12:09 pm

Üzüldüm. Feriha olmassa biraz kötü olur.. Ama yinede izliyicem

Teşekkürler

Ferihasiz 'Feriha'ya Davam Karari!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hayat Davam Ediyor Ozel Calismalari