Jeasmeane Yeni Üye
| Konu: 'Yahşi Cazibe dizisinin finali Perş. Haz. 21, 2012 10:13 am | |
| Başrollerini Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz, Gökçe Özyol ve Hande Katipoğlu'nun paylaştığı “Yahşi Cazibe”, toplu nikahlı bir bölümle ekranlara veda etti...
Finalde Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Cazibe karakterinin farklı ülkelerde birçok kişi ile evlilik yaptığı ve onları dolandırdığı ortaya çıktı. Cazibe, 'meşhur dolandırıcı' olarak yansıtılınca izleyiciler bu işe bir anlam veremedi.
İşte Yahşi Cazibe'nin final bölümü ile ilgili Twitter'daki o eleştirilerden bazıları;
@Taies yahşi cazibe finali hayal kırıklığı yarattı
@ozenkoo Yahsi cazibe 'nin finalini kim yazdiysa yillarca veeilen emege yazik.cok cok kotu bir final
@EsraAkeroglu böyle bitmeyeceğini ummak istiyorum @GaniMujde bu kadar saçma bir son yapmış olmasın.3 sene insanlarla dalga geçer gibi.
@BBurcakAlkan Yahsi Cazibe'ye boyle final yapanin hayal gucune kuslar scsin.
@birdamlaumut Yahşi Cazibe ancak bu kadar kötü bir final bölümü yaşayabilirdi. Anlamsızca ekrana bakıyorum
@EsraAkeroglu yahsicazibe boyle salak sacma final yaparsa dunyanin en kotu en sacma dizi finali olarak tarihe geccer!
@olcayakba yahsicazibe boyle bir final yakismiyor cazibesiz supriz yaparmi donermi
@mmelek_yildiz Yahsi cazibe boyle bitmese miydi
@Tsuki_8 Yahsi Cazibe kadar aptal bi final gormedim
En son Jeasmeane tarafından Perş. Haz. 21, 2012 10:17 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Shess_99 Şampiyon
| Konu: Geri: 'Yahşi Cazibe dizisinin finali Perş. Haz. 21, 2012 10:14 am | |
| Jeasmeane konunun başlağını küçük hariflerle yaza bilirmisin. | |
|
Elin. Moderator
| Konu: Geri: 'Yahşi Cazibe dizisinin finali Perş. Haz. 21, 2012 10:16 am | |
| tesekkurler paylasim icin cnm | |
|
Unnamed Admin
| Konu: Geri: 'Yahşi Cazibe dizisinin finali Perş. Haz. 21, 2012 3:08 pm | |
| Bende hayal kırıklığına uğradım
Azerbaycan kadını için iyi bir sonuç değil!!!!!!
Teşekkürler | |
|