Unnamed Admin

| Konu: Sitemiz bütünlükle değişti ! Cuma Haz. 29, 2012 2:41 pm | |
| Sitemiz Admin ve Genel Modumuz tarafından bütünlükle değiştirilmişitir. Yeni Logo,Yeni Tema, Yeni mesaj ikonlari, Hayatımız Dizi köşesi vs... Bunlar hakkında görüşlerinizi alalım. NOT: Yaptığı tüm emekler için Genel Modumuz Elize sonsuz teşekkürler __________________________________________________ Stay strong beautiful because things will get better, it might be stormy now, but it can't rain forever.
En son Unnamed tarafından Cuma Haz. 29, 2012 3:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
MBσz♥Eℓιz Co Admin

| Konu: Geri: Sitemiz bütünlükle değişti ! Cuma Haz. 29, 2012 2:55 pm | |
| Ben beğenerek yaptım inşallah beyenir herkes __________________________________________________ Hiç bir şeye değişmem Aşk'la bakan gözlerini ! En son anımda bile söylemeliyim sevdiğimi..
 | |
|
Seanopry Şampiyon

| Konu: Geri: Sitemiz bütünlükle değişti ! Cuma Haz. 29, 2012 2:58 pm | |
| Çok güzel harika muhteşem başka diyecek laf bulamıyorum (: | |
|
Unnamed Admin

| Konu: Geri: Sitemiz bütünlükle değişti ! Cuma Haz. 29, 2012 3:12 pm | |
| Teşekkürler beğenmene sevindim gerçekten  __________________________________________________ Stay strong beautiful because things will get better, it might be stormy now, but it can't rain forever. | |
|
Ozgu Moderator

| Konu: Geri: Sitemiz bütünlükle değişti ! C.tesi Haz. 30, 2012 10:07 am | |
| Muthis ya ilk once ben yalnis geldim felan sandim baktim yok uyeler yerinde filan Muthissiniz __________________________________________________ | |
|
Unnamed Admin

| Konu: Geri: Sitemiz bütünlükle değişti ! Paz Tem. 01, 2012 8:11 pm | |
| Herkes okumuştur artık.
Konu Kilit+Arşiv __________________________________________________ Stay strong beautiful because things will get better, it might be stormy now, but it can't rain forever. | |
|