Fan club sitesi
Feriha'nın ölümü Hazal Kaya'nın suçu! T5801410_c24b1de9-png
Fan club sitesi
Feriha'nın ölümü Hazal Kaya'nın suçu! T5801410_c24b1de9-png
Fan club sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fan club sitesi

Yerli&Yabancı diziler,Ünlüler fan club..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Feriha'nın ölümü Hazal Kaya'nın suçu!

YazarMesaj
MBσz♥Eℓιz
Co Admin
Co Admin
MBσz♥Eℓιz

Feriha'nın ölümü Hazal Kaya'nın suçu! Empty
MesajKonu: Feriha'nın ölümü Hazal Kaya'nın suçu!   Feriha'nın ölümü Hazal Kaya'nın suçu! Icon_minitimeC.tesi Haz. 30, 2012 7:32 am

Adını Feriha Koydum dizisinde sezon finalinde mutlu bir tablo bekleyen izleyiciler, Hazal Kaya'nın canlandırdığı Feriha karakterinin düğünde vurulmasına şahit oldu.
Yapımcı Fatih Aksoy da yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon Feriha karakterinin dizide bulunmayacağını bu nedenle ayrılmak isteyen Hazal Kaya'nın yerine başka birini aramadıklarını açıkladı.
Fatih Aksoy'un Hazal Kaya ile ilgili sözleri de dikkat çekiciydi. Hazal hakkında onu rahatsız edecek kelimeler kullanmaktan kaçınan Fatih Aksoy, Feriha karakterinin ölmesinin sebebi olarak genç oyuncuyu gösterdi.
Fatih Aksoy, şöyle diyor:
"Hazal'ın olmayacağı kararı bizim sezon başından beri bildiğimiz birşeydi. Hazal ile sezon başında anlaşma yenilerken dedi ki, 'Ben 65. bölümden sonra artık bu dizide olmayacağım. Biz de 'tamam' dedik. Dolayısıyla Hazal bunun olmayacağını açıkladığı zaman bu benim bildiğim bir şeydi. Ama dizinin devam etmeyeceğini açıklamak o Hazal ile ilgili bir şey değildir. Bu Hazal'ın karar vereceği bir şey değil. Dizinin devam edip etmeyeceğine kimin karar vereceği bellidir. Oyuncular bu konuda kendileri ile ilgili şeyler söyleyebilirler, sözleşme dahilinde. O da sözleşmesine çok uygun hareket etti. Ayrıca 2 bölüm daha çektik. Finalde çok etkileyici bir performans gösterdi. Hazal ile çalıştığım için samimiyetle söylüyorum çok mutluyum. Ama Adını Feriha Koydum'daki yolculuğu buraya kadardı. O sezon başında kararını beyan etti biz de bu karara saygı gösteriyoruz. Yapacak bir şey yok."
Televizyon Gazetesi.com
http://www.hazalkaya.net

Feriha'nın ölümü Hazal Kaya'nın suçu!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fatmagül'ün Suçu Ne? Final
» Fatmagül'ün Suçu Ne?- Imza Ve Avatarlari
» Hazal Kaya
» Yola Hazal'sız Devam Ediyorlar!
» Hazal Kaya Diziden Ayrılışı İle İlgili Gerçekleri Açıkladı