Fan club sitesi
Şahan Gökbakar, magazinci korkusunda karaya adım atmıyor T5801410_c24b1de9-png
Fan club sitesi
Şahan Gökbakar, magazinci korkusunda karaya adım atmıyor T5801410_c24b1de9-png
Fan club sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fan club sitesi

Yerli&Yabancı diziler,Ünlüler fan club..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Şahan Gökbakar, magazinci korkusunda karaya adım atmıyor

YazarMesaj
MBσz♥Eℓιz
Co Admin
Co Admin
MBσz♥Eℓιz

Şahan Gökbakar, magazinci korkusunda karaya adım atmıyor Empty
MesajKonu: Şahan Gökbakar, magazinci korkusunda karaya adım atmıyor   Şahan Gökbakar, magazinci korkusunda karaya adım atmıyor Icon_minitimeC.tesi Haz. 30, 2012 7:50 am

Şahan'e tatil
Komedyen Şahan Gökbakar, sevgilisi Selin Ortaçlı ile lüks yatında tatil yapıyor. Bodrum'a demir atan ikili, gazeteci korkusundan karaya adım atamıyor!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile güzel manken Selin Ortaçlı'nın aşkı doludizgin sürüyor. Yaklaşık 9 aydır birlikte olan çift, bugüne kadar aynı karede gazetecilere yakalanmamayı başardı. Son derece dikkatli olan Ortaçlı ile Gökbakar, basından kaçma geleneğini tatilde de sürdürdü.
Aşklarını gözden uzak yaşamak isteyen çift, tatil için Şahan Gökbakar'ın lüks yatını tercih etti. 'Belafonte' adlı yatta konaklayan Selin Ortaçlı ile Şahan Gökbakar, Bodrum'un ıssız koylarına demir atıyor. Ortaçlı'nın twitter'da paylaştığı fotoğraflar ise; tatilde keyiflerin yerinde olduğunu gösteriyor...
AŞKININ OBJEKTİFİNDEN
Selin Ortaçlı, "Bu da onun gözünden" diyerek twitter'da teknede aşkının çektiği fotoğrafı paylaştı. Ortaçlı, "Bir tatlı huzur almaya geldim" diyerek de Şahan Gökbakar'ı kast etti.

İSTİKAMET YUNAN ADALARI
Kısa süreli tatillerinde gazeteciler yüzünden rahat edemeyen Ortaçlı ve Gökbakar'ın bir sonraki tatil rotası; Yunan Adaları olacak.
http://www.hazalkaya.net

Şahan Gökbakar, magazinci korkusunda karaya adım atmıyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Almanya'dan dev adım