MBσz♥Eℓιz Co Admin
| Konu: Şahan Gökbakar, magazinci korkusunda karaya adım atmıyor C.tesi Haz. 30, 2012 7:50 am | |
| Şahan'e tatil Komedyen Şahan Gökbakar, sevgilisi Selin Ortaçlı ile lüks yatında tatil yapıyor. Bodrum'a demir atan ikili, gazeteci korkusundan karaya adım atamıyor! Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile güzel manken Selin Ortaçlı'nın aşkı doludizgin sürüyor. Yaklaşık 9 aydır birlikte olan çift, bugüne kadar aynı karede gazetecilere yakalanmamayı başardı. Son derece dikkatli olan Ortaçlı ile Gökbakar, basından kaçma geleneğini tatilde de sürdürdü. Aşklarını gözden uzak yaşamak isteyen çift, tatil için Şahan Gökbakar'ın lüks yatını tercih etti. 'Belafonte' adlı yatta konaklayan Selin Ortaçlı ile Şahan Gökbakar, Bodrum'un ıssız koylarına demir atıyor. Ortaçlı'nın twitter'da paylaştığı fotoğraflar ise; tatilde keyiflerin yerinde olduğunu gösteriyor... AŞKININ OBJEKTİFİNDEN Selin Ortaçlı, "Bu da onun gözünden" diyerek twitter'da teknede aşkının çektiği fotoğrafı paylaştı. Ortaçlı, "Bir tatlı huzur almaya geldim" diyerek de Şahan Gökbakar'ı kast etti. İSTİKAMET YUNAN ADALARI Kısa süreli tatillerinde gazeteciler yüzünden rahat edemeyen Ortaçlı ve Gökbakar'ın bir sonraki tatil rotası; Yunan Adaları olacak. | |
|