Konu: Garsonları Deli Etmenin Yolları Paz Tem. 01, 2012 8:10 pm
hoşgeldiniz ne alırdınız? -sprite var mı? -var efendim. -o zaman bir light cola alıyım. -?!
- buyrun ne alırdınız efenim? - cola varsa bi çay getir de ayran içelim - ??!!! -hoşgeldiniz ne arzu edersiniz - şey ben arkadaşımı bekliycektim - peki efendim - ama dur ya sen bana bi kola getir -peki efendim - ama dur yaa arkadaşım gelsin sonra -tamam nasıl arzu ederseniz - ayyy ama sen bana en iyi bi tost yap - tamam - ama dur -.....
- HoşgeLdiniz bişi aLırmısınız.. + Hayır çocuğum biz sadece oturmaya geLdik buraya
-buyrun efenim hoşgeldiniz.ne arzu edersiniz +sıcak süt var mı? -efet efenim +lütfen soğutup da getirirmisiniz
G : ne alırdınız m : ne vardı g : acılı adana urfa kebab m : acılı antalya yok mu ? g : .....
+Bundan var mı? -Var +Ya bundan? -Var +Peki ya bu -Var.. +Ya bu -Var.. +.... -Var +... -Var +... -Var + O zaman şundan getir.. -Ondan maalsef kalmadı.. +Ne biçim yer yahu burası hiç bişi yoq..
G: Hoşgeldiniz efendim ne arzu edersiniz? M: yiycek bişiler istiorum G: ne gibi bişiler isterdiniz M: karnımı doyuran bişiler G: tabi efendim de istedigin özel bişi var mı?yoksa size bilmem ne menümüzden verelim.Doyurucudur. M: ne demek o istediginiz özel bişi var mı falan? G: yanlıs anladınız efendim ben sadece.... M: kesss iki lokma bişi yiycektik içine ..ıctın vazgectim tokum ben sen bana soguk bişiler ver G: tabi efendim.Ne içersiniz? M: soguk olsun..Böle ferahlayabilecegim bişiler G: tabi efendim hemen bir kola getirebilirim M: senden kola istedigimi hatırlamıyorum.Bana saydın mı sunlar bunlar var die de secmemi bekliosun kardesim +buyrun ne alırdınız -bişi almicass +nasıl yanii -bi sigara içip çıkcam +hoşgeldiniz -tost +nasıl olsun efendm -tost +anladım tost -madem anladın hani tost +??