Unnamed Admin
| Konu: Avatar ve İmza eklemek Çarş. Haz. 13, 2012 12:50 pm | |
| Avatar ve İmza eklemek isteyen arkadaşların dikkatine!
İmza eklemek için; Beğendiğiniz imzanın üzerine sağ tıklayıp Özelliklerden Adres(URL) yazanın karşısındaki adresi kopyalıyoruz.(Galerideki İmzalar başlığından imza seçebilirsiniz) Tudors bannerimizin hemen altındaki (Anasayfa - Takvim - SSS - Arama - Üye Listesi - Kullanıcı Grupları - Profil - Yeni mesajınız yok - Çık ) yazan seçeneklerden Profil i tıklıyoruz. Çıkan pencerenin üstünde bulunan (Bilgiler | Seçenekler | İmza | Avatar | Arkadaş ve tanınmamış | Gözlenmiş konular) seçeneklerinden İmzayı tıklıyoruz. Önümüze çıkan ekranda biraz alta inince boş bir kutucuk göreceğz.Bu kutucuğa adresi yapıştırıyoruz ve Resim butonuna basıyoruz.İmzamız hazır,Gönder demeniz yeterli olacaktır.
Not:İmzanızın görünmesi için (Bilgiler | Seçenekler | İmza | Avatar | Arkadaş ve tanınmamış | Gözlenmiş konular) Seçenekleri tıklayıp, Her zaman imzamı ekle : seçeneğini Evet yapmayı unutmayın!
Avatar eklemek için; Yine imzadaki gibi,beğendiğiniz avatarın üzerine sağ tıklayıp Özelliklerden Adres(URL) yazanın karşısındaki adresi kopyalıyoruz.(Galerideki Avatarlar başlığından avatar seçebilirsiniz veya Avatar Galeri'sinde de avatar seçebilirsiniz) (Bilgiler | Seçenekler | İmza | Avatar | Arkadaş ve tanınmamış | Gözlenmiş konular) seçeneklerinden Avatarı tıklıyoruz. Bir URL'den Avatar gönderin : Avatar'ın olduğu sitenin URL'sini girin, buraya kopyalanacaktır yazısının karşısındaki uzun kutucuğa adresimizi yapıştırıyoruz.
Bu kadar
Sorun yaşamaya devam ederseniz bana özel mesaj atmanız yeterli. | |
|
Shess_99 Şampiyon
| Konu: Geri: Avatar ve İmza eklemek Perş. Haz. 14, 2012 6:30 am | |
| Yardım için teşekkürler...bende imza eklemek istiyordum olmuyordu...şimdi yaparım... | |
|