Unnamed Admin
| Konu: Eve Düşen Yıldırım Dizisi Artık Çarşamba Günleri 20.00′da! Çarş. Haz. 13, 2012 4:25 pm | |
| Show Tv’nin sevilen dizisi Eve Düşen Yıldırım, gösterdiği başarı sayesinde Çarşamba günleri prime time’ın birinci kuşağına alındı. Eve Düşen Yıldırım, yeni bölümleri ile Çarşamba akşamları Show Tv’de olacak. Nahid Sırrı Örik’in aynı adlı eserinden uyarlanan Eve Düşen Yıldırım, Mart ayında Show Tv’de yayın hayatına başlamış ve cuma gibi zor bir günde ilk bölümünden itibaren izleyicilerin beğenisini toplamıştı.Oyuncu kadrosunda Murat Han, Seda Akman, Gizem Karaca gibi isimler yer alan Eve Düşen Yıldırım dizisinin gösterdiği bu başarı performansı sonrası, Show Tv yönetimi diziyi çarşamba günü en çok izlenen saat dilimi olan prime time birinci kuşağa taşıdı. Med yapımın’ın yapımcılını yaptığı Eve Düşen Yıldırım bu hafta yayınlanacak olan 14. bölümden itibaren Çarşamba günü saat 20.00′de sevenleri ile buluşacak. NOT: Bu akşam var İyi seyirler | |
|
Shess_99 Şampiyon
| Konu: Geri: Eve Düşen Yıldırım Dizisi Artık Çarşamba Günleri 20.00′da! Perş. Haz. 14, 2012 4:09 am | |
| Dün izledim...Maçın devrearasında tabi ki... | |
|
Unnamed Admin
| Konu: Geri: Eve Düşen Yıldırım Dizisi Artık Çarşamba Günleri 20.00′da! Perş. Haz. 14, 2012 7:54 am | |
| Bende kardesimin yuzunden yarisini izleye bildim
İnternetden izleyicem | |
|
MBσz♥Eℓιz Co Admin
| Konu: Geri: Eve Düşen Yıldırım Dizisi Artık Çarşamba Günleri 20.00′da! Perş. Haz. 14, 2012 8:12 am | |
| Izledim bende, TV-den haberim vardi Tesekkurler | |
|