MBσz♥Eℓιz Co Admin
| Konu: Adını Feriha Koydum'un Güzel İsminden Diziyle İlgili Çok İlginç Yorum! Paz Haz. 24, 2012 8:57 am | |
| Adını Feriha Koydum dizisinde Emir'in ilk aşkı Ece rolüyle ekibe katılan Yağmur Tanrısevsin, "Eğer Ece'nin yerinde olsaydım Feriha ile evli olduğu için ondan vazgeçerdim ama onu anlayabilecek kadar aşık olmadığımı da söylemeliyim" dedi. Önümüzdeki hafta final yapması beklenirken yapımcı Fatih Aksoy'un sürpriz bir kararla devam edeceğini açıkladığı 'Adını Feriha Koydum' dizisinin Ece'si Yağmur Tanrısevsin, güzelliği ve yeteneğiyle beğeni topluyor. Hayat verdiğiniz Ece nasıl biri? Eğlenceli, hayatı ciddiye almayan, anı yaşamayı seven, duygusal fakat duygularını güçlü bir kişiliği olduğu için belli etmeyen, dişiliği ön planda iddialı bir kadın Ece karakterine benser yönleriniz var mı? Aslında Ece ile çok yakınız. Günlük hayatta beni her zaman gülümseyen neşeli ve eğlenceli bir olarak görürsünüz. Kimseyle aramda sorun olmaz. Bir konuda suçlu olduğumu düşünüyorsam onu telafi etmek için elimden geleni yaparım. Eğer Ece'nin yerinde olsaydım Feriha ile evli olduğu için ondan vazgeçerdim ama onu anlayabilecek kadar aşık olmadığımı diyebilirim. Suat Ünal - Milliyet | |
|
Elin. Moderator
| Konu: Geri: Adını Feriha Koydum'un Güzel İsminden Diziyle İlgili Çok İlginç Yorum! Paz Haz. 24, 2012 9:09 am | |
| cok guzel bir konu tesekkurler | |
|
Unnamed Admin
| |