MBσz♥Eℓιz Co Admin
| Konu: Kuzey Güney'de hiçbir şey aynı kalmayacak Salı Haz. 26, 2012 10:19 am | |
| Kuzey Güney'de hiçbir şey aynı kalmayacak, yeni hikaye başlıyorKuzey Güney dizisinde Gülten karakterine hayat veren Zerrin Tekindor, dizide yer almaktan çok mutlu.
Milliyet'e konuşan Tekindor, dizi ile ilgili soruları yanıtladı:
‘Kuzey Güney’den de bahsedelim... Sezon çekimlerini tamamladınız. Sırada ne var? ‘Kuzey Güney’ önümüzdeki sezon da devam edecek. Gülten’i bir yıl daha zevkle oynayacağım. Merak ediyorum neler yapacağını.
Final sahnesi seyirciyi ağlattı. Siz neler hissettiniz izlerken? Bence çok özel bir bölümdü. Etkileyici bir final oldu. Kuzey’in can damarı, en iyi arkadaşı, ‘kardo’su gitti. Kuzey hayatındaki ikinci kırılmayı Ali’yle yaşadı. Çocukluğu bitti. Bun-dan sonra hiçbir şey aynı kalmayacak. Şimdi yepyeni bir hikaye başlıyor.
Dizideki genç kadronun oyunculuklarını, bir tiyatrocu gözüyle değerlendirmenizi istesem? Çok yetenekliler. Bir oyuncunun yeteneği kadar iş ahlakı, disiplini de çok önemlidir. Ve öyleler. Bu beni çok mutlu ediyor.
Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuktaki gelişimiyle ilgili neler söyleyeceksiniz? ‘Aşk-ı Memnu’da da birlikte çalıştığınız için herhalde bu gelişimi en yakından gözlemleyenlerden birisiniz. Kıvanç, çok çalışkan ve işine akıl yoran bir oyuncu. Bu tutkusunun devam edeceğini biliyorum. Yıllar boyu zevkle, gururla izleyeceğiz. | |
|