Fan club sitesi
Hazal Kaya Fanlarından Şok Tepki T5801410_c24b1de9-png
Fan club sitesi
Hazal Kaya Fanlarından Şok Tepki T5801410_c24b1de9-png
Fan club sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fan club sitesi

Yerli&Yabancı diziler,Ünlüler fan club..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Hazal Kaya Fanlarından Şok Tepki

3 posters
YazarMesaj
MBσz♥Eℓιz
Co Admin
Co Admin
MBσz♥Eℓιz

Hazal Kaya Fanlarından Şok Tepki Empty
MesajKonu: Hazal Kaya Fanlarından Şok Tepki   Hazal Kaya Fanlarından Şok Tepki Icon_minitimeC.tesi Haz. 30, 2012 7:22 am

'Adını Feriha Koydum' dizisinde 'Feriha' karakterini canlandıran Hazal Kaya, önümüzdeki sezon için 'Son Yaz Balkanlar' dizisiyle anlaştı. Adını Feriha Koydum dizisinin final yapacağı beklenirken, dizinin yapım şirketi MedYapım'ın patronu Fatih Aksoy sürpriz bir açıklama yaparak dizinin önümüzdeki sezonda devam edeceğini açıkladı.
'ADINI FERİHA KOYDUM' HAYRANLARI İKİYE BÖLÜNDÜ
Feriha karakterinin sezon finalinden sonra diziden ayrılacak olması, dizinin hayranlarını ikiye böldü.
Hazal Kaya'nın ayrılmasından sonra dizinin devam etmesini istemeyen izleyiciler, Medyapım'ın önemli isimlerinden Armağan Çağlayan'a sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden hakarete varan sözler sarfettiler. Bu sözlerden nasibini alan bir başka isimde 'Emir' karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy'un menajeri Selin Boronkoy oldu. Feriha karakterinin diziden ayrılmadısından sonra diziye boykot edeceklerini açıklayan Feriha hayranları, Feriha'sız Emir'in olamayacağını söylüyorlar.
Adını Feriha Koydum dizisinin Feriha'sız yoluna devam edecek olması, dizinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy'un hayranlarını ise rahatsız etmişe benzemiyor. Çağatay Ulusoy'un yeniden ekranlarda olacak olmasından son derece mutlu olan hayranlar, Feriha'nın yerine başka bir isimle anlaşılarak diziye devam edilmesini istiyorlar.
HAZAL KAYA, EKİM'DE ATV EKRANLARINDA
Adam Film'in yapımcılığını yaptığı Hazal Kaya, Tuğçe Kazaz ve Furkan Palalı'nın da oynayacağı 'Son Yaz Balkanlar' dizisi ekim ayında atv ekranlarında yayınlanacak.
gecce.com
http://www.hazalkaya.net
Elin.
Moderator
Moderator
Elin.

MesajKonu: Geri: Hazal Kaya Fanlarından Şok Tepki   Hazal Kaya Fanlarından Şok Tepki Icon_minitimeC.tesi Haz. 30, 2012 8:47 am

yaaa agladim dun diziyi izlerken ferinin aglamasi beni de aglatdi
Unnamed
Admin
Admin
Unnamed

MesajKonu: Geri: Hazal Kaya Fanlarından Şok Tepki   Hazal Kaya Fanlarından Şok Tepki Icon_minitimePaz Tem. 01, 2012 11:25 am

Hazal Kaya'nın ayrılmasından sonra dizinin devam etmesini istemeyen izleyiciler, Medyapım'ın önemli isimlerinden Armağan Çağlayan'a sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden hakarete varan sözler sarfettiler
Hiç gerek yok böyle şeylere. Çok üzüldüm böyle yapmalarına.
Teşekkürler
http://fanclub.fanbb.net

Hazal Kaya Fanlarından Şok Tepki
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hazal Kaya
» Feriha'nın ölümü Hazal Kaya'nın suçu!
» Hazal Kaya'nın başrolündeki dizi Türk halkının yüreğini sızlatacak!
» Hazal Kaya'nın başrolündeki dizinin çok önemli misyonu var!
» Hazal Kaya Yeni Dizisinden Ne Kadar Kazanacak?