Fan club sitesi
Hazal Kaya'ya sitem eden Fatih Aksoy, yardımcısından habersiz mi? T5801410_c24b1de9-png
Fan club sitesi
Hazal Kaya'ya sitem eden Fatih Aksoy, yardımcısından habersiz mi? T5801410_c24b1de9-png
Fan club sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fan club sitesi

Yerli&Yabancı diziler,Ünlüler fan club..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Hazal Kaya'ya sitem eden Fatih Aksoy, yardımcısından habersiz mi?

YazarMesaj
MBσz♥Eℓιz
Co Admin
Co Admin
MBσz♥Eℓιz

Hazal Kaya'ya sitem eden Fatih Aksoy, yardımcısından habersiz mi? Empty
MesajKonu: Hazal Kaya'ya sitem eden Fatih Aksoy, yardımcısından habersiz mi?   Hazal Kaya'ya sitem eden Fatih Aksoy, yardımcısından habersiz mi? Icon_minitimeC.tesi Haz. 30, 2012 7:30 am

Adını Feriha koydum dizisinin yapım şirketi MedYapım'ın patronu Fatih Aksoy, Hazal Kaya'ya 'Final' yapacağını açıkladığı için sitem etti.
Ekranların en çok seyredilen dizilerinden Adını Feriha Koydum, dün akşam yayınlanan bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın diziden ayrılacak olması nedeniyle canlandırdığı 'Feriha' karakteri öldürüldü.
HAZAL KAYA'YA SİTEM
Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy, Hazal Kaya'nın bir televizyon programında yaptığı 'Adını Feriha Koydum bu sezon 65. bölümüyle final yapacak açıklamasına' tepki gösterdi. Aksoy, "Dizinin final yapacağına Hazal Kaya karar veremez. Dizinin devam edeceğine kimin karar vereceği bellidir. Kendi sözleşmesi hakkında bilgi verebilir, dizi hakkında değil" diyerek güzel sanatçı hakkında sitemkar bir açıklama yaptı.
ARMAĞAN ÇAĞLAYAN DA SÖYLEMİŞTİ
Fatih Aksoy bu açıklamalarıyla Adını Feriha Koydum dizisinin final yapacağı söylentilerinde tek suçlu olarak Hazal Kaya'yı gösterdi. Ünlü yapımcı, yardımcısının açıklamalarından ise bahsetmedi.
Fatih Aksoy'un yardımcılığını yapan Armağan Çağlayan, sezon başında katıldığı Saba Tümer ile Bugün programında, Adını Feriha Koydum dizisinin 65. bölümde final yapacağını açıklamıştı. Armağan Çağlayan ve dizinin diğer oyuncularının final açıklamalarına rağmen Hazal Kaya'nın öne sürülmesi tepki çekti.
http://www.hazalkaya.net

Hazal Kaya'ya sitem eden Fatih Aksoy, yardımcısından habersiz mi?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hazal Kaya
» Yola Hazal'sız Devam Ediyorlar!
» Hazal Kaya Diziden Ayrılışı İle İlgili Gerçekleri Açıkladı
» Hazal Kaya Beyaz Show Resimleri
» Feriha'nın ölümü Hazal Kaya'nın suçu!