MBσz♥Eℓιz Co Admin
| Konu: Adını Feriha Koydum'un sezon finaline izleyiciler tepkili C.tesi Haz. 30, 2012 7:33 am | |
| Adını Feriha Koydum dizisi Show TV'de dün akşam sezon finali ile ekrana geldi. Dizinin takipçileri Hazal Kaya'yı son kez Feriha karakterinde izledi. Hazal Kaya, yılın başında önümüzdeki sezon dizide yer almayacağını açıklamıştı. Ancak dizinin müdavimleri yapımcı Fatih Aksoy ve senaristlere tepki gösterdi. Çünkü dizinin sezon finali 'mutsuz sonla' bitiyordu. Feriha karakteri dizinin sezon finalinde vuruldu. Dizinin sıkı takipçileri ise mutsuz sondan hiç memnun değil. İşte bazı izleyicilerin o tepkileri: -Biz bu kadar değer veriyoruz izliyoruz ama yapımcının yaptığına bak, mutsuz sonla yapıyor, kocaman yazıklar olsun. -Gerçekte aşıklar kavuşmuyor ama Feriha'lar kavuştu derken, beynimden vurulmuşa döndüm. Olmadı, bari böyle bari rüya olsa... -Yapımcıya ben artık bir şey diyemiyorum, yani mutsuz son yaptı. Bravo gerçekten yazıklar olsun. AFK'cılar bunu haketmemişlerdi. -Biz burada ağlamaktan kendimizi yırttık onlar bizi düşünmediler. -Hak etmedik, yazıklar olsun. Burnunuzdan gelsin, nankörler. Yapılır mı bu izleyiciye hem de ne umutla mutluluk bekledik. Televizyon Gazetesi.com | |
|