Fan club sitesi
Adını Feriha Koydum'un tepki çeken sezon finalini yapımcı beğendi! T5801410_c24b1de9-png
Fan club sitesi
Adını Feriha Koydum'un tepki çeken sezon finalini yapımcı beğendi! T5801410_c24b1de9-png
Fan club sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fan club sitesi

Yerli&Yabancı diziler,Ünlüler fan club..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Adını Feriha Koydum'un tepki çeken sezon finalini yapımcı beğendi!

YazarMesaj
MBσz♥Eℓιz
Co Admin
Co Admin
MBσz♥Eℓιz

Adını Feriha Koydum'un tepki çeken sezon finalini yapımcı beğendi! Empty
MesajKonu: Adını Feriha Koydum'un tepki çeken sezon finalini yapımcı beğendi!   Adını Feriha Koydum'un tepki çeken sezon finalini yapımcı beğendi! Icon_minitimeC.tesi Haz. 30, 2012 7:34 am

Show TV'de ekrana gelen Adını Feriha Koydum dizisi 67. bölümde sezon finali yaptı. Feriha karakterinin en mutlu olduğu düğün anında vurulması dizinin takipçilerini kızdırdı. Mutlu bir son için ekran karşına geçen izleyiciler hayal kırıklığına uğradı.
İzleyiciler yapımcı Fatih Aksoy'a tepkilerini sosyal medyada dile getirdi. Fatih Aksoy'un sezon finali ile ilgili düşüncesi ise şöyle oldu:
"Bence hakikaten güzel bir bölüm oldu. Güzel bir sezon finali oldu. Önümüzdeki sezon ile ilgili çok etkileyici bir başlangıç yapacağımızdan emin olun. Size yeni karakterlerin yeni maceralarını bu dizide izleme imkanınız olacak. İnşallah biz size izlenmeye değer bölümler çekmeye devam ederiz."
Televizyon Gazetesi.com
http://www.hazalkaya.net

Adını Feriha Koydum'un tepki çeken sezon finalini yapımcı beğendi!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İşte Adını Feriha Koydum'un Sezon Finali...
» Adını Feriha Koydum 67.Bölüm 3.Fragmanı(Sezon Finali)
» Adını Feriha Koydum'un sezon finaline izleyiciler tepkili
» Vahide Gördüm "Adını Feriha Koydum"un Sezon Finalinde
» "Adını Feriha Koydum"un Sezon Finali Sır Gibi Saklanıyor